Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αποσύρουν πρέσβεις από τη Βόρεια Κορέα


Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλλε, ο πρεσβευτής της Γερμανίας στη Βόρεια Κορέα ανακλήθηκε πίσω στο Βερολίνο.
Η Γερμανία κάλεσε τον πρεσβευτή της να εγκαταλείψει τη χώρα λόγω ανησυχίας για την κλιμακούμενη ένταση στην κορεατική χερσόνησο. "Του επισημάνθηκε σαφώς ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν αποδέχεται κατά κανέναν τρόπο την πρόσφατη κλιμάκωση από την Βόρεια Κορέα και σε τόνο και σε περιεχόμενο", σημείωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου.


Αντ. Μανιτάκης: Με γοργούς ρυθμούς η εκδίκαση εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων


Τη διαβεβαίωση ότι η διαδικασία εκδίκασης των εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων δημοσίων υπαλλήλων προχωράει με γοργούς ρυθμούς, έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη.


Αυτοδιαγραφόμενα μηνύματα στο Ίντερνετ

Αν και το Snapchat έχει και πολλούς επικριτές, που το θεωρούν ως κυρίως ένα εργαλείο για «sexting» (αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου), οι περισσότεροι αναλυτές του χώρου το θεωρούν ως μία εκδήλωση της αυξανόμενης ανησυχίας του κοινού για το διαμοιρασμό λεπτομερειών της προσωπικής τους ζωής στο Διαδίκτυο.

Στην εποχή των social media, είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν μετανιώσει για κάποια μηνύματα που έχουν στείλει ή για δημοσιεύσεις που έχουν κάνει.
Πολλές startups δραστηριοποιούνται πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο- η Snapchat είναι μία από αυτές. Η ομώνυμη εφαρμογή θέτει μία «ημερομηνία λήξης» στα μηνύματα και τις δημοσιεύσεις, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να «αυτοκαταστρέφονται».


Εκανε... σεμινάρια πριν πάει στη Λάρισα!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 
 
 

Ως «χακί» επικοινωνιακή... καταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να χαρακτηριστούν οι συντονισμένες παρεμβάσεις του Αλ. Τσίπρα υπέρ των στρατιωτικών, με αποκορύφωμα τη χθεσινή επίσκεψή του στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα, την «καρδιά» της Πολεμικής Αεροπορίας...