Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώνεται η ανάκριση για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

YΠΟΛΟΓΑ 14 ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ

Στην τελική ευθεία περνά η ανάκριση για την υπόθεση παράνομων προσλήψεων στο Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το 2005, για την οποία είναι υπόλογοι, για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, συνολικά δεκατέσσερα πρώην στελέχη και υπάλληλοι του Οργανισμού.

 

Σταϊκούρας: Νατο το πρωτογενές πλεόνασμα! 24% πάνω τα έσοδα

Οι πολίτες και τα νοικοκυριά «ματώνουν» αλλά το κράτος έχει έσοδα. Και μάλιστα 24% πάνω απ’ όσα περίμενε όπως ανακοίνωσε σήμερα, πρώτη μέρα της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.



Στο τραπέζι η καταπολέμηση της λαθροϋλοτομίας σε Μακεδονία και Ήπειρο

Σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση υπό τον Σταύρο Καλαφάτη

 Ο ουσιαστικός συντονισμός και η συνέχιση της συνεργασίας όλων των φορέων, με την υποστήριξη του αρμόδιου υπουργείου, για την καταπολέμηση του φαινομένου της λαθροϋλοτομίας στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, συζητήθηκαν στην ευρεία σύσκεψη, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Στ. Καλαφάτη, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.

 

Τσίπρας: Καταστροφική μία έξοδος από την ευρωζώνη

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ

Σοβαρά προβλήματα θα πυροδοτήσει η έξοδος μίας χώρας από την ευρωζώνη, όπως εκτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομικλία του τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), σε διήμερο συνέδριο που πραγματοποιείται από το Lyndon B. Johnson School of Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ώστιν και με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η ευρωζώνη;».

 

Εκπαιδευτικοί ΤΕΙ μπλόκαραν τη διαθεσιμότητα

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Δεκτή έκανε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών την αίτηση που κατέθεσαν 26 εκπαιδευτικοί της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που υπηρετούσαν σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας για αναστολή της διαπιστωτικής πράξης του νόμου 4172/13 με την οποία είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

 

Συνέντευξη Α. Σαμαρά: Στόχος να τελειώσει το Μνημόνιο και να φύγει η τρόικα εντός του 2014

"Κανένας εμφύλιος προς Θεού, είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες κατά της βίας" ήταν η φράση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά αναφερόμενος στην άγρια δολοφονία των δύο νεαρών χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.