Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αυθαίρετα. Help Desk στο ΥΠΕΚΑ για μηχανικούς και πολίτες

Την έναρξη λειτουργίας Γραφείου Υποστήριξης (Help Desk) του ΥΠΕΚΑ για την εφαρμογή του νόμου 4178/2013 για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης ανακοίνωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ, Νίκος Ταγαράς. Παράλληλα, το ΥΠΕΚΑ ανακοινώνει στατιστικά στοιχεία εφαρμογής του νόμου 4178 μέχρι και τον Μάϊο του 2013.


Οι Τούρκοι αρνούνται την «καλή γειτονία»

Πόσες φορές άραγε πρέπει να καταδείξουν οι Τούρκοι ότι αρνούνται το διεθνές δίκαιο; Πόσες φορές άραγε θα τους αποκαλύψουμε ότι αδυνατούμε να φερθούμε ως λαός με αξιοπρέπεια;


Το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σερρών κοντά τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας

Το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σερρών μετά από έκκληση του Προξενείου της Σερβίας για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού προς τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει το Σερραίο φαρμακοποιό ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και στέλνει μια επαρκή ποσότητα φαρμάκων.


Πύρρος Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας

Ο Πύρρος Δήμας ήταν ο μόνος που... "σήκωσε" το βάρος της υπεράσπιστης του Πέτρου Τατσόπουλου όταν, την ώρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν στήσει... τσίρκο στη Βουλή, ο Νίκος Μίχος έτρεξε να ορμήξει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.