Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Οι φορείς του Δημοσίου που δεν έπιασαν τους οικονομικούς στόχους


Εντός στόχων για το πρώτο τρίμηνο του έτους βρίσκεται το 40,7% των φορέων της γενικής κυβέρνησης, ενώ αρνητική απόκλιση παρουσιάζει επίσης το 40,7% των φορέων.



Στουρνάρας: Ευρύτερη η στήριξη προς την κυβέρνηση

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
 
 
Βεβαιότητα ότι στην πράξη, περισσότερες πολιτικές δυνάμεις θα στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση και ότι η κοινοβουλευτική στήριξη προς αυτή υπερβαίνει τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.


EFSF: Εκταμίευση άλλων 3,3 δισ. για την Ελλάδα

Με την εκταμίευση των 3,3 δισ. ευρώ ολοκληρώνεται η εκταμίευση της τέταρτης δόσης από τον EFSF, συνολικού ύψους 7,5 δισ. ευρώ.

Στην εκταμίευση 3,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα προχώρησε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του EFSF, τα 3,3 δισ. ευρώ εκταμιεύθηκαν για τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους.


Κύπρος: Υπογράφεται μνημόνιο για τερματικό σταθμό αερίου

ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ NOBLE, DELEK ΚΑΙ AVNER
 

Σημαντικό χαρακτήρισε ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, το μνημόνιο συναντίληψης, που θα υπογραφεί αύριο με τις εταιρείες Noble, Delek και Avner για την κατασκευή στην Κύπρο τερματικού σταθμού υγροποίησης φυσικού αερίου.

 

Ανακοινώθηκε και ορκίζεται στις 12.30 η νέα κυβέρνηση


Σαραντατρία μέλη αριθμεί το νέο κυβερνητικό σχήμα το οποίο ανακοινώθηκε στις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας. Είχε προηγηθεί συνάντηση μίας ώρας των κ. Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου.