Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ικανοποίηση Σβόμποντα για το «φρένο» Καμίνη στη Χρυσή Αυγή

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
 

Ιδιαιτέρως θερμή επιστολή προς το δήμαρχο Αθηναίων, σχετικά με τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή, απέστειλε ο πρόεδρος της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα.

 

Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια στα κορυφαία 200 του κόσμου

Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων ανά Ειδικότητα 2013 της QS




 Υψηλή θέση στους Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων ανά Ειδικότητα 2013 της QS (QS World University Rankings by Subject 2013) κατέχουν πέντε ελληνικά πανεπιστήμια.


Ευ. Βενιζέλος: Όποιος νομίζει ότι θίγεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος



 Για «σταθερά ελλειμματική διαχείριση των οικονομικών του κόμματος» έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι την περίοδο 2003- 2011 προσθέτονταν  κάθε χρόνο 10 εκατ. ευρώ στο χρέος του Κινήματος. 


Επιστράτευση αν απεργήσουν στις εξετάσεις


Την υιοθέτηση «σκληρής γραμμής» και απέναντι στους εκπαιδευτικούς επιλέγει η κυβέρνηση, η οποία διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσει 100.000 οικογένειες να βρεθούν σε ομηρεία εξαιτίας μιας απεργίας μέσα στις εξετάσεις...


Αρβανιτόπουλος: Αδιαπραγμάτευτη η απρόσκοπτη διεξαγωγή των πανελλαδικών


Προ του φάσματος της επιστράτευσης βρίσκονται πλέον οι εκπαιδευτικοί μετά την άκαρπη συνάντηση της συνδικαλιστικής τους ηγεσίας με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, το απόγευμα της Τετάρτης.