Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Wikileaks: Πυρηνικό εργοστάσιο ετοίμαζε ο Παπαδόπουλος


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις των Wikileaks, με την νέα εφαρμογή αναζήτησης να φέρνει στο φως έγγραφα κατά την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, τα οποία αποκαλύπτουν ότι το καθεστώς της Χούντας και η ΔΕΗ βρίσκονταν σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις με αμερικανική εταιρεία για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στη χώρα μας.

Γ. Στουρνάρας: Συμφωνία με την τρόικα

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας μιλώντας στο συνέδριο του Economist ανέφερε ότι, η κυβέρνηση συμφώνησε σε όλα με τους δανειστές, ανοίγοντας το δρόμο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης και εξέφρασε την βεβαιότητα για την θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας.


Την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
«Εχουμε συμφωνία με την τρόικα», δήλωσε προσερχόμενος στο συνέδριο του Economist.
Ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε στη συμφωνία και κατά την ομιλία του στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, σημειώνοντας ότι αναμένεται χωρίς πρόβλημα η εκταμίευση των επόμενων δόσεων.


Από σήμερα τα τσουχτερά πρόστιμα για τα αυτοκίνητα χωρίς ασφάλεια


Τετραπλή επιβάρυνση περιμένει από σήμερα όσους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν το όχημά τους ανασφάλιστο. Θα πρέπει να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο άμεσα, να πληρώσουν επιπλέον πρόστιμο και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν χάνουν δίπλωμα και πινακίδες