Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Την Τετάρτη η καταβολή οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ


Την Τετάρτη 14 Αυγούστου θα καταβληθούν σε 99.683 δικαιούχους του ΟΓΑ τα νέα οικογενειακά επιδόματα, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων (Ν 4093/2012) και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών (Ν 4141/2013).


Εφοριακός με καταθέσεις 229.000 ευρώ που αδυνατούσε να δικαιολογήσει

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ 
 
 

Στο μικροσκόπιο των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης μπήκε υπάλληλος εφορίας, ο οποίος βρέθηκε να έχει καταθέσεις άνω των 220.000 ευρώ, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Πρόκειται για ελεγκτή, ο οποίος απέκρυβε «επιμελώς» τα πραγματικά του εισοδήματα.

 

Στη Ν. Υόρκη συνεχίζει τις επαφές του ο Πρωθυπουργός

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Σαμαρά, διάρκειας μίας ώρας, με το δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Στη Νέα Υόρκη συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον πρόεδρο της JP Morgan Τζέιμι Ντιμόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις προοπτικές επενδύσεων στην ελληνική οικονομία.


Reuters: Σκληραίνει η Ελλάδα με τους «νταήδες» φοροφυγάδες

«ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΓΗ»
 
 
 

Τους φοροφυγάδες επιχειρηματίες που «κυνηγούν» τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, καθώς και την σκληρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντί τους σχολιάζει το πρακτορείο Reuters, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Η Ελλάδα γίνεται σκληρή με τους νταήδες φοροφυγάδες».

 

Απήχθησαν πιλότοι της Turkish Airlines στη Βηρυτό

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
 

Δύο πιλότοι που εργάζονται για τις Τουρκικές Αερογραμμές απήχθησαν τα ξημερώματα από ενόπλους στον δρόμο του αεροδρομίου της Βηρυτού, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του Λιβάνου Μαρουάν Σαρμπέλ.

 

Πέντε ιδέες για τη νέα Θεσσαλονίκη


Εντυπωσιακές μνημειακές κατασκευές-σύμβολα, που φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν τον Λευκό Πύργο ως «τοπόσημο» της Θεσσαλονίκης, αλλά και μετατροπές αναξιοποίητων ελεύθερων χώρων στο κέντρο της πόλης σε σημεία αναφοράς προτείνουν οι μελετητές που διακρίθηκαν στον σχετικό διαγωνισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Πάργα

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΖΗΜΙΕΣ
 
 

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07.19 σήμερα το πρωί κοντά στην περιοχή της Πάργας.

 

Στήριξε την Αθήνα, «κάρφωσε» τη Μέρκελ

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΛΥΣΗ»
 
 

Ηχηρό μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα με έμμεσο πλην σαφέστατο αποδέκτητο Βερολίνο έστειλε ο Μπαράκ Ομπάμα στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση, στις 11 η ώρα το βράδυ της Πέμπτης, της συνάντησης που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, στον Λευκό Οίκο.