Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Επαναστατική μέθοδος προβλέπει πόσα χρόνια θα ζήσουμε


Μια επαναστατική μέθοδος εφαρμόστηκε σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Βραζιλία και σύμφωνα με τους... επιστήμονες προβλέπει αποτελεσματικά τα χρόνια ζωής που μας απομένουν!

Σύμφωνα με την μελέτη αρκεί να δοκιμάσουμε να καθίσουμε στο πάτωμα και να σηκωθούμε, χωρίς να... στηριχθούμε πουθενά.

Όπως αναφέρεται στην "Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Καρδιαγγειακής Πρόληψης" αυτό το απλό τεστ συσχετίζεται στενά με τη θνησιμότητα από κάθε αιτία!


Νέο ποινολόγιο για την αδήλωτη εργασία

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την πάταξη της παραβατικότητας στην κοινωνική ασφάλιση


Η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών καταπολέμησης της αδήλωτης εργασίας, με αυστηροποίηση των κυρώσεων για τους παραβάτες, προβλέπεται στο νομοσχέδιο που προωθείται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την «Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην αγορά εργασίας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας».


Πού θα μετακινηθούν οι 1.891 «διαθέσιμοι» υπάλληλοι

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.200 ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
 

Παρά την καθυστέτηση των δύο εβδομάδων, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης βάζει μπρος το σχέδιο για τις μετακινήσεις σχεδόν 2.000 υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να καλύψουν κενές θέσεις του δημοσίου, κυρίως στα υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Υγείας και Δικαιοσύνης.