Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για εθνικό νόμισμα και «αδειάζει» τον Τσίπρα

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα είπε στο Τέξας αφήνει ο Άκης Μπαδογιάννης, από το «αριστερό ρεύμα» του ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του σε ιστοσελίδα.
Το στέλεχος του



Αναίρεση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Βατοπεδίου


Αναίρεση κατά των παρεπεμπτικών διατάξεων του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για κατηγορούμενους της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου, μεταξύ των οποίων ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, άσκησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


Διευκρινίσεις ΥΠΕΚΑ για την «αστυνομία τζακιών»

Τι λέει για το σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης

«Η διακοπή της χρήσης των τζακιών και η σύσταση για χρήση εναλλακτικών καυσίμων και πηγών θέρμανσης, αφορά σε ακραίες περιπτώσεις εμφάνισης ιδιαίτερων υψηλών συγκεντρώσεων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση



Μετά τα τζάκια και απαγόρευση κυκλοφορίας για την αιθαλομίχλη!

Ένα βήμα πιο πέρα στο θέμα του περιορισμού της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την αιθαλομίχλη κάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος. 


ΠΝΠ για τα ΕΑΣ θα καταθέσει η κυβέρνηση

Αμετακίνητη εμφανίζεται η τρόικα


 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του naftemporiki.gr.


Βενιζέλος: Πληρώνουμε ακριβά τη δεξιά Ευρώπη

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥΛΤΣ

Την ανάγκη ενός σοσιαλδημοκράτη πολιτικού στην ηγεσία της Κομισιόν επισημαίνει σε μήνυμά του στο twitter o Ευάγγελος Βενιζέλος, χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς για την προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (ΕΣΚ).

 

Βλέπει φως στο τούνελ το 2014

Τέλος της ύφεσης το 2014 και επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης το 2015, που θα συνδυαστεί με αισθητή υποχώρηση της ανεργίας, προβλέπει η Κομισιόν στο πλαίσιο των φθινοπωρινών οικονομικών εκτιμήσεων που υιοθέτησε χθες στις Βρυξέλλες.


Μειώσεις 8% στις συντάξεις ΔΕΚΟ, ΤΕΒΕ και Τραπεζών

Οι μειώσεις θα είναι μεσοσταθμικά στο 8% και θα είναι επιλεκτικές για τα ταμεία των ΔΕΚΟ, των Τραπεζών και για το ΤΕΒΕ θα είναι “δραχμικές” (στα 220 ευρώ). Η τρόικα επανήλθε στο υπουργείο Εργασίας με ... το μαχαίρι στο χέρι.



Το 1o Βραβείο στην Ευρώπη για το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Μια σπουδαία πανευρωπαϊκή πρωτιά πέτυχε το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας. Τα παιδιά δημιούργησαν ένα πρωτότυπο φωτογραφικό λεύκωμα όπου και διαγωνίστηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη. 


Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εκτάκτως απόψε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν στο κτίριο της Βουλής.