Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Οπλοστάσιο σε σπίτι 52χρονου στη Σέρρες

ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ, ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Στη σύλληψη ενός 52χρονου προχώρησε το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία στις Σέρρες με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, του νόμου περί προστασία αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και του νόμου περί ραδιοσταθμών.

 

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βανδή στο πλευρό του Νότη (photo)!

Και όμως η αντικαταστάτρια του Νότη Σφακιανάκη βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα μέσω twitter...
Μάλιστα στήθηκε και η νέα αφίσα του σχήματος.


Δημοσκόπηση βόμβα! Ανησυχία από τη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής - Οριακά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

- Ανακτά τις δυνάμεις της η Χρυσή Αυγή όπως καταγράφεται στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ
- Το 36% θεωρεί ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον ..."κανένα"
- Το 82% θεωρεί άδικη την φορολογία των ακινήτων
- Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης



Σόιμπλε: Η Ελλάδα τα κατάφερε καλύτερα από τους στόχους

Τον σεβασμό του για τα προβλήματα που χρειάστηκε να ξεπεράσει η Ελλάδα στην διαδικασία των μεταρρυθμίσεων εξέφρασε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και έκανε λόγο για επιδόσεις καλύτερες και από τους στόχους, σε κάποιους τομείς.


Κως: Βίαζε επί ένα χρόνο ένα 14χρονο κορίτσι!

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και μια σειρά από αναβολές, θα καθίσει τελικά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ένας 35χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι, με βία και απειλές, εξανάγκαζε επί σχεδόν ένα χρόνο ένα ανήλικο κορίτσι στην Κω να υφίσταται αλλεπάλληλους βιασμούς!


Τι προβλέπεται για φόρους, έσοδα, περικοπές - Ολος ο προϋπολογισμός

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ
Ανάπτυξη 0,6%, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια και πρωτογενές πλεόνασμα 1,6% του ΑΕΠ ή 2,9 δισ. ευρώ, από πλεόνασμα 812 εκατ. ευρώ φέτος -διπλάσιο των αρχικών εκτιμήσεων- προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2014, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, χωρίς οριστική συμφωνία με την τρόικα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού του 2014.


Έρχεται πόθεν έσχες για όλους

Με στόχο την εφαρμογή του "φόρου διαβίωσης” το υπ. Οικονομικών σχεδιάζει τη πλήρη καταγραφή ολων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων από το 2014.



Μια νεκρή και δύο αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Ρόδο

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ
 
Φωτογραφία αρχείου

Μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής από χείμμαρο στη γέφυρα Μαριτσών, στην περιοχή της Ιαλυσού. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα της Ρόδου. Αλλοι δύο άνθρωποι αγνοούνται, καθώς το απόγευμα παρασύρθηκε από άλλο χείμμαρο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε χείμμαρο της γέφυρας Κρεμαστής.


Δεν πέρασε το τεστ φορολογικής διαφάνειας η Κύπρος

ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

Το Λουξεμβούργο, η Κύπρος, οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, η Ελβετία και οι Σεϊχέλες δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα όσον αφορά την φορολογική διαφάνεια, γεγονός που πιθανόν θέτει τις επενδύσεις στις χώρες αυτές σε κίνδυνο, σύμφωνα με ένα διεθνές φόρουμ για φορολογικά ζητήματα.