Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα του Κωνσταντίνου για Φύσσα, Φουντούλη και Καπελώνη

Για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, πήρε θέση ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με δήλωση που ανάρτησε στο διαδίκτυο.



Μανιάτης:Σταθερότητα και ευημερία φέρνουν οι συμφωνίες με το Ισραήλ

Ο τομέας της ενέργειας και ιδιαίτερα η αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, η δημιουργία αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου και η πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου που θα συνδέει την Ασία με την Ευρώπη,


Πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρυχια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την παραχώρησή τους σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, καθώς και την υπόθεση των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κατήχηση και εκπαίδευση νέων μελών της «Χ.Α» αποδίδει το κατηγορητήριο στον Π. Ηλιόπουλο

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Χρ. Παππάς, ο οποίος καταδικάζει την δολοφονία του Π. Φύσσα και κάνει  λόγο για πολιτική δίωξή του.


Πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ στο 10μηνο

ΣΤΑ 2,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Πάνω από τους στόχους του προϋπολογισμού βρίσκονται τα περισσότερα δημοσιονομικά μεγέθη το διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου. Υστερούν ο ΦΠΑ στα πετρελαιοειδή και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για τα ενεργειακά προϊόντα

 

Ε.Ε.: Από Δεκέμβριο η πρώτη άρση κυρώσεων κατά του Ιράν

Δηλώσεις του Λοράν Φαμπιούς


 Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που συνήφθη το σαββατοκύριακο στη Γενεύη, η Τεχεράνη δε θα μπορέσει να εμπλουτίσει ουράνιο πέραν του 3,5% ή του 5%. Το απόθεμα του εμπλουτισμένου κατά 20% ουρανίου θα καταστραφεί.

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα προχωρήσει τον Δεκέμβριο στην πρώτη άρση κυρώσεων προς το Ιράν, δήλωσε τη Δευτέρα ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς, σύμφωνα με τον οποίο η συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα θα θέτει συγκεκριμένα πλαίσια στην Τεχεράνη σε ό,τι αφορά τον τομέα του εμπλουτισμού του ουρανίου.


Δήμευση περιουσίας και φυλάκιση για υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών θα προβλέπονται πολύ αυστηρές κυρώσεις για πολλά φορολογικά αδικήματα
Νέα πολύ αυστηρά εργαλεία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Στα άκρα η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια

Κόντρα χωρίς προηγούμενο – τουλάχιστον  για τα τελευταία πολλά χρόνια – ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να προκαλέσει η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει την υπόθεση των συμβάσεων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού.