Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ισόβια στον διαχειριστή των ΕΛΤΑ Λάρισας - Υπεξαίρεσε 1,4 εκατ. ευρώ κι έφυγε νύχτα για Ουρουγουάη


Iσόβια δεσμά στον 38χρονο πρώην κεντρικός διαχειριστής των ΕΛΤΑ Λάρισας, ο οποίος πριν από τρία χρόνια υπεξαίρεσε ποσό 1,4 εκατομμυρίου ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και κατέφυγε στη Λατινική Αμερική.


ΥΠΟΙΚ: Έξοδος από την ύφεση το 2014

«Η διάσωση του ευρώ οφείλεται στο γεγονός ότι στάθηκε όρθια η Ελλάδα»


 «Η Ελλάδα - είτε μας αρέσει είτε όχι -  αλλάζει. Αλλάζει προς όφελος δικό της και προς όφελος του Ευρωπαϊκού Εγχειρήματος, στο οποίο διεκδικεί σημαντικό ρόλο. Η διάσωση του ευρώ σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι στάθηκε όρθια η Ελλάδα», επεσήμανε ο ΥΠΟΙΚ Γ. Στουρνάρας, μιλώντας στην εκδήλωση της βουλευτού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μαριέττας Γιαννάκου, με θέμα «Νέα Ευρώπη Τώρα».

 Η ελληνική οικονομία περνάει σταδιακά σε φάση σταθεροποίησης, εντός του πλαισίου των προβλέψεων, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εκτιμώντας ότι επανέρχεται σιγά σιγά η εμπιστοσύνη και μέσα στο 2014 θα βγούμε  από την ύφεση.


Αντ. Σαμαράς: Οι τράπεζες να συμβάλουν στην ενίσχυση της ρευστότητας


Οι τράπεζες θα πρέπει να συμβάλουν οριστικά στην ενίσχυση της ρευστότητας και στην ανάκαμψη της οικονομίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη διοίκηση του ΤΧΣ και τους διοικητές των τεσσάρων συστημικών τραπεζών -Εθνική, Eurobank, Alpha Bank ΑΛΦΑ και Πειραιώς- παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.


Τι κομίζει ο Σόιμπλε στην Αθήνα


Τα 100 εκατομμύρια και η εμμονή στο “Nein” του κουρέματος
Να βάλει τέλος σε κάθε συζήτηση περί κουρέματος του ελληνικού χρέους θα επιχειρήσει κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.