Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ιδού η τροπολογία που ξεμπλοκάρει το προπονητικό του ΠΑΟΚ

Δείτε το έγγραφο της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη. Πότε ψηφίζεται, τι προβλέπει το επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ του Σαββίδη


Facebook: Αλλάζει τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας

το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο επιτρέπει από την Πέμπτη στους νέους χρήστες να μοιράζονται δημοσιεύσεις μόνο με τους φίλους τους.


Σαμαράς και Τσίπρας στην ετήσια Γ.Σ. του ΣΕΒ

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, κατά την οποία αναμένεται να εγκριθεί η αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Συνδέσμου με τον Θ. Φέσσα να αναλαμβάνει στη θέση του Δ. Δασκαλόπουλου.

Η Fitch αναβαθμίζει την Ελλάδα

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΒΑΘΜΙΔΑ 
Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας αναμένεται να προχωρήσει, εκτός απροόπτου, αύριο ο διεθνής οίκος Fitch Ratings που σήμερα βαθμολογεί την ελληνική οικονομία στο B- με σταθερή προοπτική (outlook).

Σβόμποντα: Υπέρ της μείωσης χρέους στην Ελλάδα

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 
Οι σοσιαλιστές δεν στηρίζουν την «κοινοτικοποίηση» του χρέους για τις χώρες της κρίσης, τονίζει ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χάνες Σβόμποντα. Ωστόσο, διευκρινίζει ότι «υπάρχουν διαφορετικές μορφές ευρωομολόγων» και τάσσεται υπέρ της μείωσης του χρέους χωρών, όπως η Ελλάδα.

Σταυροί των υποψηφίων Συμβούλων στο Δήμο Σερρών σε 147 απο 153 εκλ.τμ.-Ποιοι εκλέγονται

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
(ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)
Στα 147 από τα 153 εκλογικά κέντρα(96,20%)