Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Morgan Stanley προς επενδυτές: Αγοράστε ελληνικά ομόλογα!


“Αγοράστε ελληνικά κρατικά ομόλογα”, προτρέπει τους επενδυτές, ομάδα αναλυτών της Morgan Stanley, όπως μεταδίδει η WSJ.

“Αγοράστε ελληνικά κρατικά ομόλογα”, προτρέπει τους επενδυτές, ομάδα αναλυτών της Morgan Stanley, όπως μεταδίδει η WSJ. 


Αυτοκτόνησε Στρατιωτικός στη Χαλκίδα


Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του .


Σοκ! Μειώνονται 10% ως 20% οι αποδοχές 1 εκατ. εργαζομένων

ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ
 
 Για περίπου 1 εκατομμύριο εργαζόμενους που αμείβονται με βάση την εθνική γενική συλλογική σύμβαση ή τις κλαδικές συμβάσεις έρχονται μειώσεις των αποδοχών κατά 10% έως 20% με τη λήξη της μετενέργειας στις 14 Μαΐου.

Σε καναδούς πουλήθηκε το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

HOCHTIEF
 
 H γερμανική Hochtief ανακοίνωσε την πώληση της μονάδας διαχείρισης αεροδρομίων AirPort GmbH στο καναδικό συνταξιοδοτικό ταμείο Public Sector Pension Investment Board έναντι 1,5 δισ. ευρώ.
 

Ανάκληση αυτοκινήτων Peugeot, Honda και Mazda

ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
 
 

Σε ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Peugeot 208, Honda Stream, Jazz, CRV, Civic αλλά και Mazda6 προχωρούν οι εισαγωγείς στην Ελλάδα σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

 

Σε άνοδο η εμπορία ανθρώπων για εργασιακή εκμετάλλευση στην Πολωνία


Η Ομάδα Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης, αρμόδια για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων (GRETA), σε έκθεσή της που δίνεται σήμερα στην δημοσιότητα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις αρχές της Πολωνίας για την σημειωθείσα άνοδο στην εμπορία ανθρώπων για εργασιακή εκμετάλλευση στη χώρα.




Πέρασε τα σύνορα με το «έτσι θέλω» αλλά...


Αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, πέρασε χωρίς να σταματήσει ούτε στο φυλάκιο από την πλευρά της πατρίδας του αλλά ούτε και στο ελληνικό, στον Προμαχώνα Σερρών!