Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μέχρι και 3,6 εκατ. Ρώσοι τουρίστες δύνανται να έρθουν στην Ελλάδα

«Μέχρι και 3,6 εκατ. Ρώσους τουρίστες ετησίως θα μπορούσε να προσελκύει η Ελλάδα σε μια πενταετία από σήμερα, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις», όπως δηλώνει, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός Τουρισμού της Ρωσίας, Εβγκένι Πισαρέβσκι, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για την 29η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia της ΔΕΘ-Helexpo.



Από στρατοδικείο θα περάσει ο φιλοχουντικός Tαγματάρχης

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

Η παρέμβαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ζητήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με αφορμή τη χθεσινή σύλληψη ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς σε περιοχή της Μαγνησίας, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής οπλισμού, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

 

Σόιμπλε: Στηρίζουμε την Ελλάδα αρκεί να τηρεί τις δεσμεύσεις

Τη στήριξη της Γερμανίας θα συνεχίσει να έχει η χώρα μας, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις της, όπως δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.



Στην Βουλή η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και TAP

Για την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15.00΄, έχει οριστεί η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου Νόμου του ΥΠΕΚΑ, 


Καταργούνται οι άδειες ερασιτεχνικής αλιείας για σκάφη αναψυχής

ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΜΕΤΡΩΝ

Με στόχο τη ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού, το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου προχωρά σε κατάργηση των αδειών ερασιτεχνικής αλιείας για τα σκάφη αναψυχής άνω των επτά μέτρων.

 

Ηράκλειο-ΣΟΚ: Άνεργος πουλάει το νεφρό του για να ζήσουν τα παιδιά του

Αρκετά χέρια τείνουν σε βοήθεια του Ηρακλειώτη που ανάρτησε σημείωμα σε πίνακα ανακοινώσεων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ότι πουλά το νεφρό του για να ζήσουν τα παιδιά του.



Το νεογέννητο νησί της Ιαπωνίας... μεγαλώνει!

Το νησί που «γεννήθηκε» πριν λίγα 24ωρα μετά την υποθαλάσσια έκρηξη ηφαιστείου στο αρχιπέλαγος Ογκασαουάρα στην Ιαπωνία φαίνεται να μεγαλώνει, σύμφωνα με πληροφορίες και εικόνες που δίνουν στη δημοσιότητα οι ιαπωνικές αρχές.



Κατέβαλαν αποζημιώσεις 758 εκατ. για Ι.Χ.

Η ελληνική ασφαλιστική αγορά κατέβαλε 758 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις του κλάδου αυτοκινήτων το 2012, σύμφωνα με μελέτη που κατάρτισε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για την Ασφάλιση Αυτοκινήτων έτους 2012.