Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Για το νέο καθεστώς φορολόγησης συζήτησαν αγρότες με τον Χαρακόπουλο.



Το νέο καθεστώς φορολόγησης των αγροτών με την καθιέρωση των βιβλίων εσόδων- εξόδων, ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος, με εκπροσώπους αγροτών από τον δήμο της Βισαλτίας Σερρών.

Ελεύθερος ο Φιλιππίδης

ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε από το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.

Κατατέθηκε το καταστατικό της «Εθνικής Αυγής»

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Δήλωση ίδρυσης κόμματος με την επωνυμία "Εθνική Αυγή" κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου, εκπρόσωπος της "Χρυσής Αυγής", ενώ παράλληλα κατατέθηκε και το καταστατικό του νέου κόμματος.

Κομισιόν: «Κόβει την ανάσα» η διαφθορά στην ΕΕ - Στα 120 δισ. το ετήσιο κόστος

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ» Η ΕΛΛΑΔΑ
H διαφθορά παραμένει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ΕΕ- ένα φαινόμενο που κοστίζει στην ευρωπαϊκή οικονομία περί τα 120 δισ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με την πρώτη έκθεση κατά της διαφθοράς που παρουσιάζει σήμερα η Κομισιόν.

Γνωριμία νέων με τους ηγέτες των επιχειρήσεων

ΕΛΛΗΝΟ-AΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Συναντήσεις νέων με υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων σε εγκαταστάσεις σημαντικών εταιρειών της χώρας, ξεκίνησε το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Mπαινοβγαίνουν οι Τούρκοι στην κυπριακή ΑΟΖ αναζητώντας φυσικό αέριο

Η Λευκωσία επιβεβαιώνει την «παρενόχληση» από τουρκική φρεγάτα
Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας ενημερώνει για έρευνες φυσικού αερίου στην Αμμόχωστο!

Τι θέλει η Ελληνίδα μάνα από το παιδί της και γιατί θεωρείται ευνουχιστική; Τι απαντούν οι ειδικοί.

«Η Ελληνίδα μάνα είναι ξεχωριστή»! «Η μάνα είναι μόνο μία»! «Η μάνα είναι μάνα»! Ιερή, συνώνυμη και ισότιμη της θεομήτορος, ηρωική φιγούρα έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για το παιδί της με αυταπάρνηση...

Βρέθηκε νεκρός ο διάσημος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman

Απώλεια για την έβδομη τέχνη
Τον 46χρονο ηθοποιό βρήκε φίλος του σε διαμέρισμά στη Νέα Υόρκη - Η New York Post κάνει λόγο για θάνατο από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.