Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γνωριμία νέων με τους ηγέτες των επιχειρήσεων

ΕΛΛΗΝΟ-AΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Συναντήσεις νέων με υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων σε εγκαταστάσεις σημαντικών εταιρειών της χώρας, ξεκίνησε το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.


Στις συναντήσεις αυτές, οι νέοι θα ενημερώνονται από κορυφαία διευθυντικά στελέχη, μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας, για τις εξελίξεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του μέλλοντος όσον αφορά στον επαγγελματικό στίβο, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους στους ομιλητές στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου.
Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Mercedes-Benz Hellas, με θέμα τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και την ανάπτυξη επιχειρηματικoύ πνεύματος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν επιτυχημένες ιστορίες ηγεσίας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Για πρώτη φορά, νέοι από 17 έως 22 ετών είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάλογο με υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη σχετικά με την αγορά εργασίας, τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν αλλά και τις ευκαιρίες και προκλήσεις που θα τους παρουσιαστούν.
Το πάνελ της εκδήλωσης απαρτιζόταν από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς Ι. Καλλίγερο, τους διευθύνοντες συμβούλους της HOL και της Linkage, Α. Κεραστάρη και Α. Μυρόπουλο αντίστοιχα και τον διευθυντή μάρκετινγκ & επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, Π. Ριτσώνη.
Οι 200 συμμετέχοντες έθεσαν πλήθος ερωτήσεων στους ομιλητές, οι οποίοι απάντησαν σε όλα τα θέματα, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον δρ. Γιάννη Καλογεράκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας JMK Ltd με μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία και εξειδίκευση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

ΕΘΝΟΣ On Line
  Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου