Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα εύσημα στον ΣΑΣ για την διοργάνωση του 5ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος αντισφαίρισης Ε2 κατηγοριών Α12- Κ12

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13/10/2014 στις Σέρρες το 5ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης  Ε2  κατηγοριών Α12- Κ12 (μονά και διπλά) με  συμμετοχή 89 αθλητών απ΄ όλη την Ελλάδα.




Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σύλλογος  Αντισφαίρισης Σερρών (Σ.Α.Σ.) το οποίου τα μέλη φρόντισαν για την κατά κοινή ομολογία άρτια διεξαγωγή και τις τέσσερεις ημέρες των αγώνων.
Όλοι οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια των αγώνων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και επέδειξαν ήθος και ευγενή άμιλλα χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης στους παρευρισκόμενους θεατές.
Οι αθλητές-τριες του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών (Σ.Α.Σ.) για άλλη μία φορά πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με τους
  • Παπανίκο Αλκιβιάδη να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία Α12 διπλά μαζί με τον αθλητή Παλιούρα Δημήτριο (Α.Ο.Α. Σταυρούπολης ΙΦΙΤΟΣ)
  • Κακαρίδη Μαριζάνα και Χαλβατζή Κατερίνα να κατακτούν την 1η θέση στην κατηγορία Κ12 διπλά.
  • Χαλβατζή Κατερίνα να κατακτά την 2η θέση στην κατηγορία Κ12 μονά.
  • Λογοθετίδου Μαρία να κατακτά την 2η θέση στην κατηγορία Κ16 μονά ( οι αγώνες της κατηγορίας αυτής έγιναν στα γήπεδα της Ξάνθης
Ο Πρόεδρος του ΣΑΣ, Σωτήρης Μανουσίδης, εκφράζοντας το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου, στην ανακοίνωση (την οποία συνυπογράφει η γραμματέας του ΣΑΣ Φωτεινή Αποστολίδου) που μας κοινοποίησε, έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες κι ευχαρίστησε τους χορηγούς. Συγκεκριμένα αναφέρει :
«Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές αλλά τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και θεατές αφού με την παρουσία τους μας βοηθούν στη διάδοση ενός υπέροχου  αθλήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του πρωταθλήματος που για μια φορά ακόμα στήριξαν ουσιαστικά την προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος αντισφαίρισης στις Σέρρες».

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου