Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου ενόψει του ταξιδιού στο Ισραήλ

Σύσκεψη με τους υπουργούς της κυβέρνησης, που θα τον συνοδέψουν στο ταξίδι του στο Ισραήλ, θα έχει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.



 Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.
Ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μ.Νετανιάχου αναμένεται να υπογράψουν κοινή διακήρυξη συνεργασίας και περαιτέρω εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων. Οι υπουργοί θα υπογράψουν επίσης διμερείς συμφωνίες στους τομείς τους με πιο σημαντική να θεωρείται αυτή που θα υπογράψει ο Γ.Μανιάτης με τον Ισραηλινό ομόλογο του και θα αφορά την ενέργεια. Υπενθυμίζεται ότι η αναχώρηση του πρωθυπουργού για το Ισραήλ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου