Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ 1 εκατ. Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα φέτος

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20130307/low/newego_LARGE_t_1101_54173447.JPG

Η περαιτέρω ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων στον τουριστικό τομέα, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας κ. Evgeny Pisarevskiy.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η υπουργός Τουρισμού επεσήμανε στον κ. Pisarevskiy ότι η Ελλάδα επενδύει στον ειδικό τουρισμό, προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση στον προσκυνηματικό τουρισμό, στον θαλάσσιο, τον αθλητικό και στον τουρισμό υγείας. «Στους τομείς αυτούς η χώρα μας έχει να προσφέρει πολλά στους Ρώσους επισκέπτες», ανέφερε στον συνομιλητή της.
Στις δηλώσεις της, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι φέτος οι αφίξεις ρώσων επισκεπτών στην Ελλάδα θα είναι αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Από την πλευρά του ο κ. Εvgeny Pisareyskiy ανέφερε ότι πιστεύει «ότι φέτος θα επισκεφτούν την Ελλάδα γύρω στο ένα εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες» και χαρακτήρισε «στρατηγικής σημασίας τις σχέσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδος, όχι μονό στον τουρισμό, αλλά και σε όλες τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες»

Γιώργος Ανδρής
    imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου