Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Έρχεται μπαράζ θετικών ειδήσεων στις επόμενες 50 μέρες

Τι περιλαμβάνεται στους σχεδιασμούς του πρωθυπουργού



Μπαράζ θετικών ειδήσεων, που θα οδηγήσουν την κυβέρνηση «καβάλα στο κύμα» από τώρα έως και τις εκλογές του Μαΐου, σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός, προσωπικά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στους σχεδιασμούς του κ. Αντώνη Σαμαρά περιλαμβάνονται, πέραν της πρώτης έκδοσης ομολόγου του ελληνικού δημοσίου στη μετά τρόικα εποχή, η διανομή του πλεονάσματος των 500 εκατ. ευρώ, αρχικά, αλλά και μια πρόσθετη «ένεση» αμέσως μετά, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο και βεβαίως εφόσον εξασφαλισθεί η σχετική άδεια από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία.
Κι αυτό γιατί στο πρωθυπουργικό περιβάλλον είναι πεπεισμένοι ότι το τελικό, προς διανομή, ποσό θα είναι μεγαλύτερο του μισού δισ. Για την ακρίβεια, κάνουν λόγο για πάνω από 600 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, θα ...περισσέψουν 100 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον, τα οποία επίσης θα πάνε προς τους αναξιοπαθούντες. Ωστόσο, τα θετικά νέα που ετοιμάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν σταματούν εκεί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται, για παράδειγμα, νομοσχέδιο - σκούπα, το οποίο θα αποκαθιστά φορολογικές αδικίες όλων των προηγούμενων ετών. Το ακριβές περιεχόμενο του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως βεβαιώνεται αρμοδίως θα προκαλέσει έκπληξη, όταν δημοσιοποιηθεί.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου