Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Νέο κόμμα: Η "Τελεία" του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος, Δήμαρχος Στυλίδας ίδρυσε το κόμμα «Τελεία». Ο ίδιος μιλώντας στο Πρωινό του Αντ1 δήλωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει «έλλειψη κομμάτων και ιδεών, κυρίως όμως  έλλειψη προσώπων που να εννοούν αυτά που λένε».




Περιγράφοντας την εικόνα του για το πώς θα έπρεπε να είναι η πολιτική και κυβερνητική σκηνή της χώρας σημείωσε ότι «η διακυβέρνηση θα πρέπει να γίνεται από πολλά μικρά κόμματα».

Σχετικά με την πιθανή συνεργασία του δικού του με κάποιο άλλο κόμμα απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει με Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο είχε προηγουμένως κατηγορήσει ότι «έχει μπολιαστεί με ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ».

Χαιρέτησε την ίδρυση του Ποταμιού, του κ. Θεοδωράκη λέγοντας ότι το βλέπει με πολύ καλή ματιά, δεν έκρυψε την εκτίμηση στο πρόσωπο του αρχηγού του και δεν απέκλεισε ενδεχόμενη μεταξύ τους συνεργασία, όπως και με τα υπόλοιπα μικρά κόμματα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χρυσαυγίτη και συνώνυμο ξάδελφό του, υπενθύμισε την παρελθοντική του συνεργασία με το ΚΚΕ και τις αριστερές πεποιθήσεις του.


Το πρόγραμμα της «Τελείας» θα βγει μετά από ενάμιση μήνα, με κύριες θέσεις του προτάσεις για την ανεργία και τη φτώχεια, ωστόσο ο αρχηγός της σημείωσε ότι «με τις καλλιέργειες μπορούμε να σταθούμε αυτόνομα».

antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου