Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τατσόπουλος: Δεν παραιτούμαι, ας με διώξουν!

Με ακόμα μια συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, επιτέθηκε εναντίον όλων όσων τον κατηγορούν δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση στο εσωτερικό του κόμματος.





Ο Πέτρος Τατσόπουλος διαμήνυσε ότι δεν παραιτείται και εξέφρασε την πεποίθηση ότι  εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τάσεις αυταρχισμού που μολύνουν το κόμμα και σπρώχνουν τον ίδιο προς την έξοδο.

Μιλώντας στο BHMA Fm, δήλωσε ότι μέχρι σήμερα ο ίδιος πιστεύει πως το κόμμα είναι το πλέον δημοκρατικό, αλλά: "αναπτύσσονται νοσηρά φαινόμενα που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν θεριέψουν, πριν γίνουν κυρίαρχη τάση".



Όταν ρωτήθηκε κατά πόσο το "κουστούμι του ΣΥΡΙΖΑ του πέφτει πλέον κοντό", είπε πως η επίθεση που δέχθηκε από τον υπεύθυνο της εφημερίδας Αυγή (Βασίλη Μουλόπουλο) είναι "ένα παράδειγμα για το πως μπορεί να επιβληθεί μια στρατηγική αντίληψη, μια τακτική αντιπαράθεσης που βάζει στο σακί οποιονδήποτε διαφωνεί με το σύνολο των θέσεων του κόμματος".

Και κατέληξε: "Αν επισήμως το κόμμα πιστεύει πως όποιος δεν είναι μαζί μας είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία εναντίον μας, τότε υπάρχει κίνδυνος, μας οδηγεί σε αδιέξοδα αυτή η λογική".

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου