Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «Φακελάκι» από έγκυο ζήτησε 62χρονη γυναικολόγος


«Φακελάκι» με 1.300 ευρώ ζήτησε μία 62χρονη γυναικολόγος σε δημόσιο μαιευτήριο της Αθήνας από 24χρονη, προκειμένου να της κάνει καισαρική.

 

 

Η νεαρή κατήγγειλε τη γιατρό στην αστυνομία και σήμερα το μεσήμερι, όταν η γυναικολόγος πήγε να πάρει τα χρήματα, συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Τα 1.300 ευρώ που ζήτησε η γιατρός, η οποία είναι και Διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής του «Έλενα», ήταν πέραν των 1.700 ευρώ των νομίμων εξόδων νοσηλείας στο Δημόσιο Νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η γυναικολόγος – μαιευτήρας, της είχε ζητήσει τα 1.300 ευρώ ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου.
Επίσης, είχε πει στην 24χρονη σε περίπτωση που δεν διέθετε τα χρήματα αυτά, η γιατρός δεν θα την αναλάμβανε, αλλά την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του Νοσοκομείου.

Σήμερα, ημέρα εξόδου της καταγγέλλουσας από το νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την καισαρική, έδωσε στη γιατρό 1.000 ευρώ, ποσό το οποίο αποτελούσε προκαταβολή των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν προσημειώσει τα χρήματα συνέλαβαν τη γιατρό στο γραφείο της με τα προσημειωμένα χρήματα στην τσάντα της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 ΕΘΝΟΣ On Line
     19:27 8/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου