Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Πάτρα


Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι στην οδό Ανθείας 181 στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.
Αγνωστο άτομο που επέβαινε σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, πυροβόλησε εναντίον δύο άλλων ατόμων, που επέβαιναν σε δεύτερο αυτοκίνητο.



Οπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, μέσα στο ένα αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός ένας 38χρονος, ενώ σε κοντινή απόσταση σοβαρά τραυματισμένος ένας 31χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών έχει συλλέξει ήδη περισσότερους από δέκα κάλυκες, οι οποίοι θα σταλούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Ταυτόχρονα άλλοι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Επίσης αστυνομικοί ερευνούν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκεται στο σημείο της ένοπλης επίθεσης. Παράλληλα, εξετάζονται λεπτομερώς τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν τα θύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την δολοφονική επίθεση, οι άγνωστοι δράστες είχαν καταδιώξει δρόμους των Ζαρουχλειίκων, το αυτοκίνητο των θυμάτων.
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η εν ψυχρώ δολοφονία να σχετίζεται με την «εκτέλεση» δύο ανδρών έξω από μπαρ της πόλης πριν από μερικές ημέρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου