Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Δεν θα πάει ούτε ο Ε.Βενιζέλος στην αυριανή παρέλαση;

https://lh5.googleusercontent.com/-DDrBznGnKe0/UciBGCi9mTI/AAAAAAAAWek/n1eBgvaY1sY/w540-h362-no/01-06-2013_venizelos_ratsismos+%25289%2529.jpg
Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, με την οποία ζητά την παραίτηση Τζιτζικώστα για το θέμα που προέκυψε με την πρόσκληση της ΧΑ στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση, ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδη, δήλωσε στον Real FM:
 
 
Λυπάμαι που ένας νέος άνθρωπος, όλες αυτές τις μέρες, αντί να καταλάβει το λάθος του και να το πάρει πίσω, συνέχεια κλιμακώνει τη συμπεριφορά του», σχολίασε αρχικά ο κ. Καρύδης αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα και πρόσθεσε:
Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα. Έχει καταφέρει με τη στάση του να έχει απομονωθεί πλήρως και όλοι να τον καταδικάζουν και να του ασκούν έντονη κριτική.
«Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν πολύ καθαρή θέση πάνω σε αυτό το θέμα και να το στιγματίσουν και να το καταδικάσουν πλήρως και να απομονώσουν αυτόν τον άνθρωπο», είπε ακόμα ενώ τέλος εκτίμησε:
«Δεν πιστεύω ότι θα πάει στην παρέλαση αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος». Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω της πρόσκλησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στην παρέλαση έχουν δηλώσει ότι δεν θα παραστούν το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει πως "δεν θα είναι στην εξέδρα αλλά στον δρόμο με το λαό"

seleo.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου