Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια

Περίπου 30 άτομα, με τα πρόσωπα τους καλυμμένα με μάσκες και κράνη, επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια πλησίον της πλατείας Όλγας στην Πάτρα.



 Συγκεκριμένα η επίθεση σημειώθηκε στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι συγκεντρωμένοι πετούσαν φέιγ - βολάν, με τα οποία ζητούσαν να φύγει ο Αλέξης Κούγιας από την ΠΑΕ, ενώ όταν τον είδαν να βγαίνει από το Επιμελητήριο, επιχείρησαν να του επιτεθούν.
Ο κ. Κούγιας έγινε αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων από τους νεαρούς, ενώ προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα μπήκε σε κατάστημα φαστ-φουντ, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Εργατικό Κέντρο της πόλης. Τότε, οι άγνωστοι άρχισαν να του πετούν καρέκλες και τραπέζια με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός. Στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες απομάκρυναν τους νεαρούς. Στην συνέχεια ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου του Αλέξη Κούγια, ενώ έξω από το Επιμελητήριο παρέμεναν δυνάμεις των ΜΑΤ. Σε δηλώσεις του για την επίθεση και τους προπηλακισμούς που δέχθηκε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας από την ομάδα νεαρών, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «δεν δέχθηκα επίθεση. Είχα μία συζήτηση με τους πολιτισμένους αντιεξουσιαστές». Επίσης άφησε αιχμές εναντίον της αστυνομίας ότι δεν τον προστέτευσε όσο θα έπρεπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου