Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτο το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Α.Δ. Σερρών

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Σερρών, το οποίο αναδείχθηκε ως το πιο αποτελεσματικό γραφείο στο αντικείμενό του, στη Βόρεια Ελλάδα.



 Για το λόγο αυτό, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε έγγραφο προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, με το οποίο της προτείνει να απονείμει ηθική αμοιβή του άντρες του εν λόγω Γραφείου για την εξαιρετική δραστηριότητα που υπέδειξαν, πετυχαίνοντας έτσι υψηλές αποδόσεις κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και φανερώνοντας υψηλό πνεύμα μονάδος.
Οι άντρες του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α.Δ.Σερρών κατάφεραν να συλλέξουν από τους χώρους εξερευνήσεων που επιλήφθηκαν εκμεταλλεύσιμα δακτυλικά και παλαμικά αποτυπώματα. Ύστερα από ενδελεχή αναζήτηση και έλεγχο βάσει του σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Κεντρικής Υπηρεσίας και της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. κι αφού προηγουμένως συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους, τα στοιχεία αυτά που συνέλλεξαν οδήγησαν στην εγκληματολογική διαπίστωση δραστών από 65 περιπτώσεις που επιλήφθηκαν της εξερεύνησης, καταλαμβάνοντας μία εκ των πρώτων θέσεων από πλευράς επίδοσης, μεταξύ των ΤΕΕ-ΓΕΕ στο αντικείμενό τους. Μία δίκαιη διάκριση για τους αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών των Σερρών, που βγάζουν ασπροπρόσωπη την Α.Δ.Σερρών.

serreslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου