Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο Μ.Μπόλαρης στην «μάχη» για την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ

θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του την προσεχή Τρίτη στη 1.30 το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΜ-Θ

 Στην «μάχη» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπαίνει τελικά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν.Σερρών, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του την προσεχή Τρίτη στη 1.30 το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΜ-Θ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης).


 
Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πολιτικός «αντίπαλος» του Τζιτζικώστα και του Ιωαννίδη, η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη και η πρότασή του «απευθύνεται στους δημοκρατικούς πολίτες που έχουν ξεπεράσει τους φράχτες και τους μαντρότοιχους που τους χώριζαν προηγούμενες δεκαετίες σε κομματικά στρατόπεδα».
Σε ερώτηση για το αν διαθέτει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ ο κ. Μπόλαρης απάντησε ότι ο Φώτης Κουβέλης έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του «σε αυτή την ανεξάρτητη προσπάθεια που επιχειρούμε».
«Ωστόσο», πρόσθεσε, «η αγωνία μου είναι να εξασφαλίσω στήριξη από όσο γίνεται περισσότερους δημοκρατικούς πολίτες της Μακεδονίας».
Στελέχη της ΔΗΜΑΡ από τον χώρο της αυτοδιοίκησης θα παρευρεθούν στην παρουσίαση της υποψηφιότητας που θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε αρνηθεί την στήριξη στο τέως στέλεχος του, πριν 15 ημέρες, όταν προσπαθούσε να εμφανιστεί ως κοινός υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ. Αρχικά ο σερραίος βουλευτής συνομιλούσε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου, όμως η αντίδραση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο ν.Σερρών ήταν σφόδρα αντίθετη, στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην εξασφαλιστεί η στήριξη του και από τα Κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ

 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου