Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Βόλος: Λογαριασμοί νερού μέσω… Ιωαννίνων

Λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ μέσω... Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, παρέλαβαν τις τελευταίες ημέρες κάτοικοι της Αγριάς. Μόλις οι φάκελοι έφθασαν στα χέρια των πολιτών με το όνομά τους, απόρησαν τι ανοιχτές παρτίδες έχουν με μια περιοχή που βρίσκεται ούτε λίγο ούτε πολύ, 270 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.




Έστω κι από το Δήμο Ζίτσας οι φάκελοι περιέκλειαν τους σωστούς λογαριασμούς και ανέγραφαν τα σωστά στοιχεία του παραλήπτη. Ανοίγοντας το φάκελο εκ... Ζίτσας, ο κάθε καταναλωτής διαπίστωνε ότι επρόκειτο όντως για λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ κι όχι για λογαριασμό από την αντίστοιχη ΔΕΥΑ του Δήμου Ζίτσας.

Το όνομα του παραλήπτη όπως και επίσης και η διεύθυνση κατοικίας ήταν στοιχεία επίσης σωστά.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν ο αποστολέας: «Ελληνική Δημοκρατία - Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων».

Για το λάθος, αρκετοί έσπευσαν να ενημερώσουν τη ΔΕΥΑΜΒ, άλλοι απλώς το άφησαν να περάσει, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιήθηκαν φάκελοι αποστολής από το Δήμο Ζίτσας, λόγω... έλλειψης φακέλων της ΔΕΥΑΜΒ. Σε κάθε περίπτωση, ορισμένοι που δεν γνώριζαν, έμαθαν και κατά πού πέφτει ο Δήμος Zίτσας.

Βεβαίως, όπως εξήγησε ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ, Δημήτρης Οικονομίδης, για το λάθος δεν ευθύνεται η υπηρεσία, η οποία έχει αναθέσει το φακέλωμα και την αποστολή των λογαριασμών στην υπηρεσία των ΕΛ.ΤΑ. που αναλαμβάνουν την τύπωση των λογαριασμών από την κεντρική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, την τοποθέτησή τους μέσα στους φακέλους και στη συνέχεια τη διανομή τους.

Φαίνεται ότι μέσα στο... χάος των εκλογών και τον τεράστιο όγκο δουλειάς, οι φάκελοι στα γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων μπερδεύτηκαν, χρησιμοποιήθηκαν φάκελοι από το Δήμο Ζίτσας, οι οποίοι και κατέληξαν στα χέρια των καταναλωτών της Αγριάς, που δεν θα μπορούσαν παρά να αντιμετωπίσουν με χιούμορ το περιστατικό.

               zougla.gr
ΠΗΓΗ: Eφημερίδα Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου