Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Χαμός στη Βουλή! Όλοι τους και η... Ζωή

Μπορεί κατά παράδοση η συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Βουλής να γίνεται χωρίς φωνές και τσακωμούς αλλά τα ήδη και τα έθιμα έχουν αλλάξει. Και αυτή τη φορά βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά της... Ζωής Κωνσταντοπούλου!



Το... φιτίλι άναψε όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κώστα Τριαντάφυλλο του ΠΑΣΟΚ για ένα γεύμα που είχε παραθέσει κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας.

«139 εκατομμύρια ευρώ είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής. Έχετε σίγουρα λόγο και εσείς σε αυτόν, διότι κατά την Ευρωπαϊκή Προεδρία και στη διάρκεια της COSAC ανακοινώθηκε ότι παρατέθηκε ένα γεύμα από εσάς», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το φιτίλι είχε ανάψει και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγινε... μπαρούτι! «Η κυρία Κωσταντοπούλου συκοφαντεί, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και υπερβαίνει τα εσκαμμένα χωρίς η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει», είπε και κατηγόρησε τη συνάδελφό του για αυταρέσκεια και αλαζονεία.

«Συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ... Αν δεν ανακαλέσει ζήτω από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγνώμη», συνέχισε έξαλλος ο Τριαντάφυλλος.

Σε ρόλο... «πυροσβέστη» ο προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης, τάχθηκε στο πλευρό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως το γεύμα έγινε στο πλαίσιο της Προεδρίας. Ωστόσο, ζήτησε από τον Κ. Τριαντάφυλλο να πάρει πίσω τη φράση περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή. «Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα», είπε.


Ένταση part II

Η ένταση συνεχίστηκε αλλά αυτή τη φορά ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάννη Τραγάκη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε τη φράση του Κ. Τριαντάφυλλου περί Χρυσής Αυγής να πέσει... κάτω και τόνισε πως τα όσα είπε νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «είναι στη γραμμή που χάραξε την επομένη της δολοφονίας Φύσσα ο εκπληκτικός νους που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό, κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης».

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Τραγάκη που χαρακτήρισε «πρωτοφανή αυτά που γίνονται απόψε εδώ, δεν έχουν γίνει ποτέ σε συζήτηση προϋπολογισμού της Βουλής».

Κάπου εκεί στη συζήτηση μπήκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν έχασε την ευκαιρία και επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία καταστρέφουν τη δημοκρατία και αυτή η δική σας στάση κυρία Κωνσταντοπούλου να βλέπετε πίσω από τον καθένα μας ένα απατεώνα ένα κλέφτη και κάποιον που θέλετε να βάλετε φυλακή, θα πρέπει κάποια στιγμή το κόμμα σας, να σας θέσει όρια».

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου