Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/01/06/resized/MMIS_532_355.jpg
Οριστικά τέλος! Πριν από λίγο γράφτηκαν οι... τελευταίες λέξεις της συνεργασίας του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” συναντήθηκε με τον Ισπανό προπονητή και τον ενημέρωσε για την απόφασή της να δώσει τέλος στη συνεργασία τους.




Ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013 και κατέκτησε με το σύλλογο του Πειραιά δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος.


Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.
Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο λογαριασμό του στο FACEBOOK για την απόλυση του Μίτσελ:

"Επειδή καταλαβαίνω ότι πολλοί λυπάστε, εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον φίλος μου, θα σας πω ότι η διοίκηση μιας ομάδας δεν αποφασίζει με βάση τη δημοφιλία αλλά με άλλα κριτήρια.

Το διαζύγιο ήρθε απολύτως πολιτισμένα όπως οφείλει ένας μεγάλος σύλλογος σε έναν μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο! Αύριο ο Μίτσελ θα στείλει μια ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει τον Σύλλογο!"

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου