Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Κώστας Αχ.Καραμανλής προτείνει υπερκομματική κινητοποίηση των Σερραίων βουλευτών για την αντιμετώπιση των πλημμυρών στις Σέρρες

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/03/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82.jpg
Στα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις Σέρρες οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε μιλώντας την Τετάρτη (11/3) στο κανάλι TV «Επιλογές» των Σερρών και στην εκπομπή της κας Ελένης Μωραΐτη «Κάθε Μεσημέρι» ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.



 Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας «με την οποία ζητώ να ενημερωθώ για τις ενέργειες που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να ανακουφίσει τους πληγέντες του Νομού Σερρών», όπως είπε.
«Όμως, σε τέτοιες δύσκολες και επείγουσες καταστάσεις, σημασία έχει να ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να δίνουμε λύσεις», τόνισε, ενώ πρότεινε τον πλήρη συντονισμό των αρμοδίων κυβερνητικών φορέων να τον αναλάβει η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία είναι και βουλευτής Σερρών.
«Την έχω μάλιστα ήδη ενημερώσει για την πρότασή μου αυτή. Ταυτόχρονα, όλοι μαζί πρέπει να συνδράμουμε ώστε να εγκριθεί έκτακτη επιχορήγηση των πληγέντων δήμων, αλλά και να αποζημιωθούν οι πληγέντες συμπολίτες μας…
Παράλληλα, προτείνω να κατατεθεί άμεσα μια υπερκομματική ερώτηση από όλους τους βουλευτές του Ν. Σερρών προς τους αρμόδιους υπουργούς, την οποία θα έλεγα μάλιστα πρώτη να την προσυπογράφει η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, κα Αφροδίτη Σταμπουλή».
«Δεν έχουν σημασία ούτε τα κομματικά συμφέροντα ούτε οι προσωπικές επιδιώξεις. Σ’αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την περιοχή θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να βάλουμε πίσω το «εγώ» και να προτάξουμε το «εμείς»! Ο κόσμος μας ψήφισε για να πασχίζουμε να δίνονται λύσεις στα προβλήματά του.
Ας ενώσουμε επιτέλους όλοι οι πολιτικοί του Ν. Σερρών τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τους πληγέντες του Νομού μας», κατέληξε.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου