Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Ο γαμπρούλης μου... παραστράτησε»! Η συγγνώμη του Γιάννη Μπουτάρη στο δημοτικό συμβούλιο

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/b270940baf9b7dfeaf0e2df0996e0dc9_L.jpg
Μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γαμπρός του Γιάννη Μπουτάρη Χάρης Καραπαναγιωτίδης ανάγκασε το δήμαρχο Θεσσαλονίκης να ζητήσει εκ μέρους του συγγνώμη σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.




«Ο γαμπρούλης μου παραστράτησε. Ηταν μια κατάπτυστη ανακοίνωση. Ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλλε κάποιους» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης απαντώντας στις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε για την ανάρτηση του γαμπρού του.
Το κείμενο του κ. Καραπαναγιωτίδη αναρτήθηκε μετά τη μη ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων μέσω του προγράμματος Jessica.
Στην ανάρτησή του αναφερόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Εντάξει» , οι γονείς των οποίων ήταν στο παρελθόν εκπρόσωποι στο δημοτικό συμβούλιο, τους αποκαλεί «δειλά και φαρισαικά ''ενταξυ'' υποκείμενα υποδουλωμένα σε εντολές κομματαρχών».

Η ανάρτηση
«Σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που ζούμε που ο κομματισμός και η Ηλιθιότητα που τον περιβάλει μας έφερε σε αυτό το χάλι, θα περίμενες ότι οι γόνοι αυτών που μας έκοψαν το γέλιο και συσκότισαν αυτή την πόλη φορτώνοντας μας με χρέη οικονομικά και πολιτιστικά
ΑΥΤΟΙ λοιπόν οι γόνοι με χειρότερη διάθεση και με εκδικητικότητα που ταιριάζει μόνο σε Φασιτοειδή χείριστης μορφής σαν πραγματικοί εχθροί της πόλης μας έδρασαν αποτρέποντας προς το παρόν την υπογειοποίηση των κάδων ένα έργο που είναι σπουδαίο για το μέλλον της πόλης μας με ξεκάθαρη διάθεση να μην γίνουν έργα στην πόλη μας
Σας Φτυνω κατάμουτρα και ντρέπομαι που είμαι συμπολίτης σας δειλά και φαρισαικά ''ενταξυ'' υποκείμενα υποδουλωμένα σε εντολές κομματαρχών
ΚΡΙΜΑ γιατί είστε και νέοι άνθρωποι αλλά με μυαλά προβάτου να κουβαλάτε τις ομπρέλες σας γιατί σε λίγο όλη η πόλη θα σας φτύνει ξεφτίλες (το κόμμα σας θα σας πει ότι βρέχει πάντως ).
Δυστυχώς η πόλη ταλαιπωρήθηκε από τους γονείς τους μας ταλαιπωρούνε τα παιδιά και οι κλώνοι τους αναθεμα την κουταμάρα τους οι τσαχπίνηδες φλώροι που μεγάλωσαν σε σπίτια που έζεχναν από την κακία και την απάτη Μάθανα από πρώτο χέρι πως παίρνεις φακελάκι και πως είναι υποχρεωμένοι να τους ταΐζουμε όταν θα έχουν εξουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραπαναγιωτίδης.
Το κείμενο με το περιεχόμενο της ανάρτησης του γαμπρού του Γιάννη Μπουτάρη που μοίραζαν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο τα μέλη της παράταξης «Εντάξει».

10149505 10205354645360955 1420649798 n


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου