Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στις Σέρρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων 2015

http://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2014/07/45_Balcan_athletics_Serres-2014-SAM_3222.jpg?resize=480%2C270
ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΙΣ 1/2 -8-2015



Στο δημοτικό στάδιο των Σερρών θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας εφήβων και νεανίδων.
Οι αγώνες θα αποτελέσουν και τη γενική πρόβα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην πόλη των Σερρών 1 & 2 Αυγούστου Η Ελλάδα και οι Σέρρες θα βρίσκεται και φέτος στο αγωνιστικό προσκήνιο με την διοργάνωση του κορυφαίου γεγονότος των Βαλκανίων, το Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών.

 http://www.anexartitos.gr/wp-content/themes/advanced-newspaper26/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.anexartitos.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F07%2F45_Balcan_athletics_Serres-2014-DSC_0989.jpg&q=90&w=478&h=270&zc=1

Η διοργάνωση θα γίνει 1-2 Αυγούστου στην πόλη των Σερρών, στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών όπου το 2014 έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.
Η πόλη των Σερρών αγκάλιασε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση, τη δεύτερη σημαντικότερη που θα γίνει φέτος στη χώρα μας, μετά το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ
Από τον ΣΕΓΑΣ καταρτίστηκε η προκήρυξη των αγώνων η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του κι εκεί αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όρια, προκρίσεις, βαθμολογία, οικονομικά καθώς και τα έντυπα συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσουν οι σύλλογοι.
Οι δηλώσεις λήγουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα πρέπει να να σταλούν με e-mail στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση: development@segas.gr καθώς και στις κατά τόπου Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής. Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταχωρεί την ηλεκτρονική δήλωση του σωματείου και παράλληλα με ευθύνη των τεχνικών συμβούλων των Ε.Α.Σ. οι δηλώσεις θα ελέγχονται για την ορθότητά τους (δικαίωμα συμμετοχής – όρια πρόκρισης – ηλικία – επίδοση) και θα υπογράφονται από τον τεχνικό σύμβουλο.
Πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Σερρών θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της μικρότερης κατηγορίας παίδων και κορασίδων στις 20 και 21 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου