Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Επιχείρηση-σκούπα σε χωριά των Σερρών- 5 προσαγωγές

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/134933216de7e188318a7377a435c6de_L.jpg
Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε χθες στις περιοχές Ηράκλεια και Ποντισμένο του Νομού Σερρών.




Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 23 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία Δικαστικού Λειτουργού. Συνολικά ελέγχθηκαν 29 άτομα και προσήχθησαν 5 άτομα, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και βοηθητικούς χώρους αυτών, απ’ όπου κατασχέθηκαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο, πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων (ηλεκτρικοί τροχοί, ραπτομηχανές κ.α), εργαλεία αυτοκινήτων και είδη αλιείας, ενώ εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι μέρος των κατασχεθέντων αποτελούν προϊόντα κλοπής και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών (αδέρφια) ηλικίας 38 και 40 ετών. Μέρος των κατασχεθέντων αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν επιπλέον παθόντων.

Στο μεταξύ και σήμερα το πρωί έγινε αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κουλούρα Ημαθίας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 16 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία Δικαστικού Λειτουργού. Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν 18 άτομα και 4 οχήματα, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και βοηθητικούς χώρους αυτών.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου