Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Δεν το…περίμενα!!!

http://i2.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/07/Thank-you.jpg?resize=478%2C318
Η ιστορία:
Το ενημερωτικό site  www.anexartitos.gr έχει τη φυσική του έδρα στην Αμερική (δηλαδή ο server, ο H/Y είναι στην Αμερική) και πληρώνεται ενοίκιο για τη διατήρησή του μέσω paypal.




 Με τα μέτρα του κλεισίματος των Τραπεζών και της διακίνησης συναλλάγματος, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να πληρωθεί το ενοίκιο, μοιραία λοιπόν περιμέναμε το… κλείσιμο του (αφού όπως συχνά διατείνονται οι καπιταλιστές Αμερικάνοι: no money no honey).
Πράγματι μετά από προειδοποιήσεις μέσω email, (του συστήματος διαχείρισης) αυτό ήρθε την περασμένη Δευτέρα (6/7). Τότε αποφασίσαμε να γράψουμε στην Αμερικάνικη εταιρεία μια επιστολή, όπου τους εξηγούσαμε για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, μη έχοντας τίποτα να χάσουμε, και χωρίς καν να διανοηθούμε να τους παρακαλέσουμε να διατηρήσουν το site ανοιχτό.
Η άμεση απάντησή τους ομολογούμε μας εξέπληξε.
Σας την παραθέτουμε αυτούσια:
We are aware of the current economic crisis in Greece. We wanted you to know that if you were to have an invoice come due during this time, we would waive any applicable late fees and we would not suspend your account. Should the system automatically suspend your account due to a past due invoice, simply let us know and we will manually correct that for you as quickly as possible.
και η μετάφραση:
Έχουμε επίγνωση της τρέχουσας οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι εάν εκδοθεί (από το σύστημα αυτόματα) ένα τιμολόγιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα παραιτηθούμε από οιαδήποτε αμοιβή αναφέρεται σε αυτό και δεν θα αναστείλουμε το λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που το σύστημα αναστείλει αυτόματα το λογαριασμό σας που οφείλεται σε καθυστερημένο τιμολόγιο, απλά ενημερώστε μας και εμείς θα διορθώσουμε χειροκίνητα το πρόβλημα για σας το συντομότερο δυνατόν.
Τι να πούμε… Ευχαριστούμε!!!
ΥΓ Αν υπήρχε και η ανάλογη κατανόηση από τους ευρωπαίους… εταίρους ίσως τα πράγματα να ήταν… αλλιώς
Για την ιστορία ο ιστοτόπος φιλοξενίας είναι: https://www.jaguarpc.com/cloud-hosting/

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου