Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγραμμα 500 στειρώσεων αδέσποτων ζώων στις Σέρρες από τον ΦΟΣ και τη Π.Ε. Σερρών

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φιλοζωϊκού Ομίλου Σερρών υλοποιεί πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων με τη συνεργασία της Π.Ε. Σερρών και της Οργάνωσης ΕΤΝ από την προσεχή Δευτέρα 7/9 έως την Κυριακή 20/9. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:




Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ως ενεργός φορέας πολιτών- εθελοντών, βιώνει καθημερινά τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί σε ανθρώπους και ζώα ο υπερπληθυσμός αδέσποτων ζώων του Δήμου μας.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του συλλόγου μας έχουμε τη χαρά να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την διεξαγωγή προγράμματος 500 δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, από τη Δευτέρα 7  έως και  Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015.
Το πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων, το οποίο αποτελεί χορηγία του ΦΟΣ και της Ευρωπαικής Οργάνωσης ΕΤΝ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο Εγγείων Βελτιώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών καθημερινά από 9 πμ έως και 6μμ. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους δημότες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ότι μπορούν να προσκομίζουν προς στείρωση τα αδέσποτα ζώα των περιοχών τους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το σύλλογο, στο 6989860166.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μωυσιάδη, αντιπεριφερειάρχη Σερρών για την αμέριστη βοήθειά του προς την κατεύθυνση υλοποίησης του προγράμματος επ’ ωφελείας της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου