Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Δεκαήμερο Προσφορών 1-10/11: Κλειστά τα καταστήματα των Σερρών τη Κυριακή 1/11

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/05/%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1_%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CF%8E%CE%BD_%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-002-701x464.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΕΕ από 1 έως 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά δεκαήμερο εκπτώσεων.




Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι: στις 1 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.
Είναι όμως γνωστή η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, ότι είναι αντίθετος με αυτή την πρακτική του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, εκτός από τις δύο στις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, τουλάχιστον στην πόλη των Σερρών, δεν φαίνεται να αποδίδει κάποιο όφελος για τους καταστηματάρχες, αφού και οι Σερραίοι καταναλωτές δεν το επικρότησαν.
Έτσι κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του Εμπορικού  Συλλόγου Ν. Σερρών  που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 ομόφωνα αποφασίσθηκε τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015.
Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών:
Κατά την άποψη του εμπορικού κόσμου μόνο οι 2 δύο Κυριακές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ωφέλιμες για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και των εμπορικών καταστημάτων και μόνο αυτές θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα στο Νομό Σερρών.
Οι υπόλοιπες Κυριακές, πόσο δε οι 52, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στα εμπορικά καταστήματα.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Γιάννης Μπαλίτης στην ανακοίνωσή του ζητά από τους συναδέλφους και από το καταναλωτικό κοινό να σεβαστούν την απόφαση του ΔΣ του

 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου