Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ταξί στόχος εμπρηστικής επίθεσης στην Ξάνθη

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/041750d2e84d16f61f4a4b96efa27294_L.jpg
Το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ως πιθανό κίνητρο για την έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού κάτω από ένα ταξί που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του του οδηγού του στην Ξάνθη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.




Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι όταν εξερράγησαν τα γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι κάτω από το όχημα, το οποίο τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς και άνδρες της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς, που όμως κατέστρεψε τη μηχανή και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο αμάξωμα του οχήματος.
Ο οδηγός του ταξί έδωσε κατάθεση στους άνδρες της Ασφάλειας και, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει ποιοι μπορεί να ήθελαν να τον βλάψουν. Πάντως, το ταξί δεν του ανήκει καθώς ο ίδιος το μίσθωνε από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος κατέθεσε επίσης πως δεν είχε εχθρούς. Τα υπολείμματα από δυο μικρές φιάλες γκαζιού που βρέθηκαν στον τόπο της πυρκαγιάς εξετάζονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου