Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οι φήμες για αυτοκίνητο της Apple προκαλούν φρενίτιδα

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_93451/erxetai-to-autokinito-tis-apple.w_l.jpg
Οι φήμες εδώ και καιρό μιλούν για ένα νέο αυτοκίνητο με τους πιο ταλαντούχους μηχανικούς να δουλεύουν μυστικά




Για τους πιστούς της Apple δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό και πιο κομψό από ένα καταναλωτικό προϊόν που έχει ένα I στην αρχή του ονόματός του.
Η Apple έσπασε το καλούπι με το iPod, δημιούργησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο με το iPhone, παραξένεψε με το iWatch, και τώρα φαίνεται ότι έρχεται το  ICAR να ταράξει τα νερά.

Ο CEO της Apple Tim Cook μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Τα δελεαστικά ονόματα που ακούστηκαν είναι apple.car, apple.cars και apple.auto. Πολλές ειδήσεις ήρθαν τον τελευταίο καιρό στο φως αποκαλύπτοντας ότι η  Apple αναπτύσσει με μεγάλη μυστικότητα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ο δικτυακός τόπος MacRumors, στον οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά η  είδηση,γράφει ότι η  Apple έχει προσλάβει ταλέντα από την Tesla, η Ford, GM, η Samsung, A123 Systems, Nvidia για να εργασθούν για το φημολογούμενο νέο αυτοκίνητο, έναν τιτάνα όπως τον αποκαλεί της τεχνολογίας.




Μεγάλο ενδιαφέρον δημιουργεί για το πως το νέο αυτοκίνητο μπορεί να είναι σχεδιαστικά. Πάντως όλα συναινούν στο ότι οι δοκιμές είναι σε εξέλιξη και ότι ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου θα είναι διαφορετικός από άλλο “κανονικό” αυτοκίνητο.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου