Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Εμπορικός Σύλλογος & ΟΕΒΕΣ Σερρών: Κλειστά τα καταστήματα την Πέμπτη 4/2

http://i1.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/01/%CE%9A%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82_n.jpg?fit=701%2C394
Συνεδρίασαν την Δευτέρα (1/2) τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών όσο και η ΟΕΒΕΣ Σερρών και με αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων προτείνουν στα μέλη τους να κλείσουν τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις την προσεχή Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου,




...συμμετέχοντας στη Γενική απεργία που προκήρυξε για τη μέρα αυτή η ΓΣΕΕ, ως αντίδραση στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση (κατ’ επιταγή της τρόικας), στο ασφαλιστικό και στη φορολογία.
Θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα (η προηγούμενη ήταν την περασμένη Τετάρτη 27/1, με επιτυχία που έφτασε το 95%) που οι δυο συνδικαλιστικοί φορείς καλούν τα μέλη τους να κλείσουν τα καταστήματά τους.
Αναλυτικά στην ανακοινώσεις τους αναφέρουν:

Εμπορικός Σύλλογος

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 ομόφωνα αποφασίσθηκε η  συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών στην Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΕΣΕΕ και ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ στους Σερραίους εμπόρους καθώς και τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας να μην λειτουργήσει η αγορά των Σερρών την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 ( 24ωρη η κινητοποίηση  ) να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Καλούμε όλους τους Σερραίους εμπόρους να ακολουθήσουν την απόφασή μας και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πλ. Κρονίου στις 10:30 πμ την ίδια μέρα.
Το ασφαλιστικό και το φορολογικό όπως προτείνετε από την Κυβέρνηση αν τελικά  ψηφισθεί εξαθλιώνει και απειλεί να κλείσει όσα καταστήματα άντεξαν έως τώρα
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μπαλίτης Ιωάννης
Η Γ. Γραμματέας
Μηλίγκα Κυριακή

Ανακοίνωση ΟΕΒΕΣ Σερρών

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών κατά την Έκτακτη σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 ομόφωνα αποφασίστηκε  να συμμετέχουν στην Πανελλαδική  Απεργιακή Κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.
Ως εκ τούτου προτείνουμε το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων μας και την συγκέντρωση των συναδέλφων στην Πλ. Κρονίου που θα γίνει την Πέμπτη  4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:30πμ.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας
Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης

 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου