Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πολύ και σκληρή δουλειά ζήτησε ο Πάουλο Κάμπος από τους παίκτες ώστε η ομάδα να βελτιωθεί αγωνιστικά

http://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-1460014.jpg?fit=701%2C467
Παρουσιάστηκε σήμερα από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πάουλο Κάμπος.




Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Βραζιλιάνος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω και να δουλέψω για 4η φορά σε αυτή την υπέροχη χώρα σας. 
Από τώρα αρχίζει μια νέα εποχή για το σερραϊκό ποδόσφαιρο και ο Πανσερραϊκός είναι ένα ιστορικό κλαμπ. Είμαι χαρούμενος που παρουσιάσαμε επτά νέους ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη λαμβάνοντας υπ’ όψιν την βαθμολογική μας θέση. Νιώθω υπόχρεος στον ελληνικό φίλαθλο λαό και χαρούμενος που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω για τέταρτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη».
Επίσης όπως υποστήριξε «Με πολλή δουλειά και τη συνεργασία της διοίκησης, του τεχνικού team, των παιχτών, τη συμπαράσταση και στήριξη του κόσμου θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η αγωνιστική πορεία του Πανσερραϊκού στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος», Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 7 νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πρόκειται για τους:

http://i2.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-2016P1460009.jpg?w=800

Δημήτρης Γιάντσης
Η βασική θέση που αγωνίζεται είναι ως Δεξί Εξτρέμ αλλά αγωνίζεται και ως Περιφερειακός Φορ.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στη Γρίβα Κιλκίς, ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Ηρακλή και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή, την Κέρκυρα, το Λεβαδειακό, τη Λάρισα και τον Αγροτικό Αστέρα.
Τελευταίο του ματς ήταν με τον Αγροτικό Αστέρα στις 24/1/16 όταν και αγωνίστηκε κόντρα στην Παναχαϊκή.

Σταμάτης Καράς
Η βασική θέση που αγωνίζεται είναι Δεξί Μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως Αριστερό Μπακ
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που κατάγεται από τις Σέρρες έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Ρεθύμνου, τα Τρίκαλα, το Θρασύβουλο και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Σταμάτης Καρράς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το σοβαρό τραυματισμό που είχε τον Ιούνιο του 2013, όταν στον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-1, στην προσπάθειά του να απομακρύνει μία κροτίδα από τον αγωνιστικό χώρο έσκασε στα χέρια του.Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό πολλοί σύνδεσμοι φιλάθλων εκφράσανε τη συμπαράστασή τους στον παίχτη, αναρτώντας πανό σε πολλά γήπεδα.

Γιάννης Δωματάς
Η βασική θέση που αγωνίζεται είναι Δεξί Εξτρέμ
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Κρήτη, ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Εργοτέλη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, τον Αστέρα Μαγούλας, το Γιούχτα και την Ερμιονίδα. Τελευταίο του ματς μέχρι να βρεθεί στον Πανσερραϊκό ήταν με τον Εργοτέλη κόντρα στα Τρίκαλα στις 18/1/16.

Αλέξανδρος Παπατζίκος
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού Αλέξανδρος Παπατζίκος είναι 28 χρονών από τη Βέροια και αγωνίζεται ως Κεντρικός Αμυντικός.
Έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια,, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ.

Αργύρης Μπαρέττας
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Καβάλα, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Κ20 της Σκόντα Ξάνθης και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Α.Ο Καβάλας πέρυσι τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ξάνθη και έμεινε ελεύθερος πηγαίνοντας στην ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος όπου ανήκε ως σήμερα.
Η βασική θέση που αγωνίζεται είναι Περιφεριακός επιθετικός (φορ) και παίζει και σαν Αριστερός εξτρέμ.

Κώστας Αγγελίδης
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής  ανήκε αρχικά στον Πανσερραϊκό, ενώ πέρυσι και φέτος αγωνίστηκε στον Εθνικό Γαζώρου.
Αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις της άμυνας ( Κεντρικός Αμυντικός, Δεξιός Αμυντικός, Αμυντικός Μέσος και Πλάγιος Μέσος).

Βασίλης Τριανταφυλλάκος
Ο 24χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δόξα Αδελφικού και στην συνέχεια έπαιξε σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν στον Π.Α.Σ Λαμία.
Η βασική θέση που αγωνίζεται είναι Κεντρικός μέσος (στον άξονα), και σαν δευτερέυουσες παίζει Aμυντικός μέσος και σαν Κεντρικός επιθετικός μέσος (10άρι).


 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου