Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αποχώρησαν (απογοητευμένοι) οι αγρότες από τα μπλόκα των Σερρών

http://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/02/trakter-promaxonas2_n.jpg?fit=540%2C396
Αποχώρησαν απογοητευμένοι οι αγρότες από τα μπλόκα στην Π.Ε Σερρών μετά από ένα πολυήμερο αγώνα που ξεπέρασε τις 40 μέρες στους δρόμους.




Οι ίδιοι δηλώνουν πως ο αγώνας τους δε τελείωσε, αλλά αλλάζει μορφή και παραμένουν σε εγρήγορση (σ.σ. περισσότερο για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν πηγαν άδικα οι πολυήμερες κινητοποιήσεις τους).
Σήμερα αποχώρησαν από τον Προμαχώνα τα εναπομείναντα τρακτερ, αφου την περασμένη Παρασκευή είχαν ήδη αποχωρήσει τα μισά και περισσότερα, αφού εκδηλώθηκε διαφωνία για τον τρόπο της διαπραγμάτευσης με τη Κυβέρνηση. Αυτοί που είχαν απομείνει ενώ στην αρχή διατράνωσαν τη «συνέχιση του αγώνα» με το συνεχιζόμενο κλείσιμο του Τελωνείου, τελικά το Σαββατοκυριακο, βλέποντας πως ένα-ένα τα μπλόκα ανα τη χώρα να διαλύονται αποφάσισαν (χωρίς ούτε μια ανακοίνωση) να αποχωρήσουν σήμερα και αυτοί… ησύχως.
Σήμερα αποχώρησαν από το μπλόκο της Εγνατίας Οδού στο ύψος των Νέων Κερδυλίων, ενώ χθες Κυριακή αποχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο της Παλαιοκώμης.


Πολλοι «κακεντρεχείς» στις σελίδες τους στο facebook έδιναν ραντεβού για… «του χρόνου»!!!
http://i2.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%91%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF_24-2-2016-_10.jpg?w=960
Η κίνηση των φορτηγών στα σύνορα του Προμαχώνα, αρχίζει σιγά-σιγά να εξομαλύνεται και πιστεύεται ότι σε δυο-τρεις ημέρες περίπου θα έχει αποκατασταθεί εντελώς.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου