Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Π. Μυστακίδης: «Καθόλα νόμιμες οι εργασίες «ανακαίνισης» στο πάλαι ποτέ καφενείο Κρόνιο»

http://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1-2016-03-09-13.41.34.jpg?fit=701%2C394
Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Παύλος Μυστακίδης, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανου Φωτιάδη δήλωσε πως: «Καθόλα νόμιμες είναι οι εργασίες που γίνονται για την ανακαίνιση του πάλαι ποτέ παραδοσιακού καφενείου «Κρόνιο».




 Εξετάστηκαν από τις υπηρεσίες και κρίθηκαν ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι απόλυτα σύννομες»,  στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/3) το βράδυ.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του για τη διασφάλιση του εμπορικού χαρακτήρα της οδού Κ. Καραμανλή (πρώην Μεραρχίας), απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης «Διάβαση Πεζών» Δημήτρη Γιαννακίδη, οποίος έθεσε τον προβληματισμό μήπως το καφέ που πρόκειται να λειτουργήσει στη θέση του ιστορικού καφενείου «Κρόνιο», γίνει αρχή για την λειτουργία και άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα επιβαρύνουν την περιοχή με επιπλέον τραπεζοκαθίσματα.
(πηγη: ΕΡΤ Σερρών)

 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου