Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Λογότυπο για την τουριστική του προβολή αναζητά ο δήμος Καβάλας

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/a61bd4c99fc37ed0d4690c20d540df85_L.jpg
Ο Δήμος Καβάλας κατόπιν απόφασης του Δημοτικού του Συμβουλίου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογοτύπου) του Δήμου Καβάλας αναφορικά με το τουριστικό προϊόν του.




Ο λογότυπος δύναται να αντανακλά την ιστορική, πνευματική, γεωγραφική, φυσική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Καβάλας κυρίως όμως να προβάλλει την εικόνα του ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού στην ελληνική και στη διεθνή αγορά. Θα χρησιμοποιηθεί από το Δήμο σε όλες τις δράσεις/ενέργειες του που αφορούν το τουριστικό προϊόν (προβολής, επικοινωνίας, ενημέρωσης κλπ.) καθώς και σε ποικίλες εφαρμογές (επιστολές, έντυπα, πινακίδες, σημαίες, σφραγίδες, ιστοσελίδα κλπ.).
Ο λογότυπος θα αποτελείται από το εικαστικό και το λεκτικό μέρος (slogan), θα φέρει την επωνυμία του Δήμου ή απλά την λέξη Καβάλα και θα μπορεί να απεικονίζεται μαζί και ανεξάρτητα από το slogan.
Προδιαγραφές σχεδιασμού
Ο λογότυπος θα αποτελείται από το εικαστικό και το λεκτικό μέρος (slogan), θα φέρει την επωνυμία του Δήμου ή απλά την λέξη Καβάλα και θα μπορεί να απεικονίζεται μαζί και ανεξάρτητα από το slogan. Τα έργα που θα λάβουν μέρος πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές:
• Ελκυστικός σχεδιασμός: Καλή χρήση χρώματος, τυπογραφίας και εικονογράφησης.
• Οπτική Επικοινωνία: Να επικοινωνούν την ταυτότητα του Δήμου Καβάλας.
• Ο λογότυπος πρέπει να χρησιμοποιείται σε γραμμική ασπρόμαυρη και έγχρωμη (CMYK ή PANTONE) εκτύπωση, και στη μικρότερη του διάσταση που θα είναι 1.5 εκατοστό να παραμένει ευανάγνωστο χωρίς να αλλοιώνεται.
• Ευελιξία: Εύκολη εφαρμογή σε διαφορετικά μέσα, όπως έντυπα, αφίσες, κλπ, καθώς και ικανή εφαρμογή με ένα μόνο χρώμα, αλλά και στην αγγλική ή και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα κριθεί σκόπιμη η χρήση του.
Η προθεσμία λήξης υποβολής των προτάσεων ορίζεται σε τριάντα (30) ημέρες από την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης – πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια δηλαδή έως και την 17η Απριλίου 2016.
Για την ανάδειξη του νικητή, η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει κατά 50% από επιτροπή αξιολόγησης που έχει συσταθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και κατά το υπόλοιπο 50% από ηλεκτρονική ψηφοφορία στο διαδίκτυο.
Ο συμμετέχων του οποίου η πρόταση θα επιλεγεί ως λογότυπο του Δήμου Καβάλας , θα λάβει την αμοιβή των €5.000,00 (μεικτά).

Όλες τις σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου