Κυριακή 24 Απριλίου 2016

367 κουπόνια των 40 € σε οικογένειες όλου του Δήμου Σερρών για το Πάσχα

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/04/kouponia.medium.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας του Δήμου Σερρών κυρίας Σταυρούλα Αρβανίτη-Αγιαννίδου:




Σε μια προσπάθεια του Δήμου Σερρών, έμπρακτης συμπαράστασης σε οικογένειες και δημότες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας αλλά και εξ αιτίας   άλλων απρόβλεπτων παραγόντων, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, προσέφερε 367 κουπόνια των 40 € σε ισάριθμες οικογένειες όλου του Δήμου, για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης από τοπικό Σούπερ Μάρκετ ενόψη της εορτής του Πάσχα.
Η επιλογή των ενισχυθέντων συνδημοτών μας έγινε με κοινωνικά και οικονομικά  κριτήρια. ΄Ετσι δόθηκαν 267 κουπόνια στην πόλη των Σερρών και 100 κουπόνια στον υπόλοιπο Δήμο, μετά από αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων.
Η επιλογή των υπολοίπων δικαιούχων έγινε μετά από κοινωνική έρευνα των Κοινωνικών Λειτουργών της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Σερρών, από το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι, από τους  σιτιζόμενους από την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών και  από το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης απροστατεύτων παιδιών.
Η διανομή ξεκίνησε την Δευτέρα 18 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 20 Απριλίου. Η όλη αυτή προσπάθεια ήταν μια προσφορά ανακούφισης , έστω και μικρής ,σε οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική ύφεση.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Ο  αναστηθείς  ΧΡΙΣΤΟΣ να φέρει αγάπη , ευτυχία και υγεία στα σπίτια όλων
των συνδημοτών μας και όλου του κόσμου.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ


 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου