Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΣΩΘΗΚΑΜΕ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΙΠΠΙΚΟ»!

Ήρθε ο Τζακ Λιου με «μαστίγιο» για μεταρρυθμίσεις και «καρότο» το χρέοςhttp://www.financialbox.gr/wp-content/uploads/2016/07/lew-tsipras-600x334.jpg
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιου θα καλέσει σήμερα την ελληνική κυβέρνηση να ανεβάσει ταχύτητες όσον αφορά στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να ξεκινήσει η συζήτηση της ελάφρυνσης του χρέους.
Επίσης, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών θα ενθαρρύνει την ελληνική πλευρά να συνεχίσει να επιτυγχάνει σταθερή πρόοδο αυτό το καλοκαίρι όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις, ώστε το φθινόπωρο οι Ευρωπαίοι να ξεκινήσουν να συζητούν για το χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Επίσης οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για τις εξελίξεις στην Τουρκία, αλλά και την τρομοκρατία, ενώ την Πέμπτη στις 11:00 ο κ. Λιου θα συναντηθεί με τον Ε. Τσακαλώτο στο υπουργείο Οικονομικών, πριν αναχωρήσει για την Κίνα όπου θα συμμετάσχει στη σύνοδο των G20.


financialbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου