Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΔΕΥΑΣερρών: Καθαρό πλέον το νερό στο Χιονοχώρι

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/07/%CE%A7%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-nero-701x381.jpg
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Επιχείριση Υδρευσης Αποχέτευσης Σερρών το απόγευμα την Τρίτης (19/7) άρει την απαγόρευση για το νερό του δικτύου ύδρευσης στο Χιονοχώρι.




Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ

«Μετά από εκτενείς καθαρισμούς του δικτύου και της δεξαμενής ύδρευσης του οικισμού καθώς και τα επιτυχή αποτελέσματα νέων αναλύσεων νερού, χωρίς κανένα πρόβλημα, οι κάτοικοι μπορούν να καταναλώνουν και για πόση το νερό του δικτύου ύδρευσης».
Να θυμίσουμε ότι το απαγορευτικό εκδόθηκε τη περασμένη Παρασκευή, όταν κάτοικοι του χωριού παραπονέθηκαν ότι το νερό έχει άσχημη μυρουδιά, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΣ αμέσως κινητοποιήθηκαν και πήραν δείγματα νερού, τα οποία έδειξαν ακαταλληλότητα πόσης.
Στη συνέχεια η ΔΕΥΑΣ πραγματοποίησε χλωρίωση τόσο των δεξαμενών, όσο και του δικτύου, και οι νέοι έλεγχοι έδειξαν ότι το νερό είναι πλέον κατάλληλο προς πόση.
Να θυμίσουμε ότι τόσο το δίκτυο όσο και η δεξαμενή νερού στο Χιονοχώρι έχουν κατασκευαστεί πριν 2 χρόνια και ήταν προϋπολογισμού 762.000€.


anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου