Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Χυδαία επίθεση Πολάκη κατά της δημοσιογράφου του Alpha

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_115914/xudaia-epithesi-polaki-kata-tis-dimosiografou-tou-alpha.w_l.jpg
Ο Π. Πολάκης χαρακτήρισε τη δημοσιογράφο του Alpha που στρίμωξε τον πρωθυπουργό ως «θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών».




Συνεχίζει η κυβέρνηση τις προσβολές απέναντι στους εργαζόμενους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που δεν πήραν άδεια και βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος μέσω facebook εξαπέλυσε μια αήθη και χυδαία προσωπική επίθεση κατά της δημοσιογράφου του Alpha Ευαγγελίας Τσικρίκα, η οποία στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕθ ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα: «Μας απολύετε 600 εργαζόμενους, γιατί; Δεν δίνατε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα κανάλια; Ήταν παράνομα; Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;».
Ο Π. Πολάκης ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες από το facebook της δημοσιογράφου, σε κάποιες από τις οποίες απεικονίζεται με τον πρώην πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και την τότε κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη και τη χαρακτήρισε «θεραπενίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών».
Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες».
http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_115914/upl57d640ff68943.png
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου